Festhelg!

Igår var det utekväll med Ella! Johan följde inte med för att han hade tenta imorse. Ännu en utekväll nykter, av nån anledning är det svårt att bli på partyhumör,,Vi började kvällen med ett misstag, vi skulle till stället i La Jolla som jag skrivit om tidigare, slog in det på gpsen och den visa en väldigt underlig väg men vi följde gpsen, måste erkänna att vi var ganska dumma..haha..åkte in i industriområden och villa områden vi kunde inte fatta vad som var fel! Var tillslut framme iaf efter 50 min..Stannade i en timme, då de flesta på krogen var medelålders så kände vi att vi inte passa in riktigt. Vakten kom till och med fram till oss inne på krogen och ville kolla på våra leg, för att vi såg så unga ut..På vägen hem förstod vi varför gpsen visade så konstiga vägar, den var inställd på pedestrian! Så den visade bara vägar som man kan gå på! Inte konstigt att det tog lång tid! Lyckades iaf ta oss till La Jolla gångvägen med bil! Måste påpeka att på vägen hem tog det en kvart att åka hem..Ni kanske tycker att det är skumt att gå ut på en torsdag men torsdag är tydligen deras lilllördag!

Ikväll blir det utekväll igen! Ska till La Jolla igen men idag är det en fest ist, tydligen i en lyxvilla och det ska bjudas på dricka vilket man inte är van vid från sverige! Måste ändå säga att folk är väldigt duktiga med att dricka vatten på krogen här! blev till och med tillfrågade om vi ville ha vatten igår! inte som i sverige när alla går och lägger sig utan en droppe vatten och ligger däckade resten av nästa dag!

Imorgon ska vi fira David som fyller 26 år på söndag! Så det blir mycket fest den här helgen! Ska äta på en restaurang i Pacific Beach och sen ska vi gå ut där! Kommer bli hur kul som helst! Vi har en bra överraskning till David också! Kan inte skriva vad det är ifall han läser..

Måste plugga vidare har exam på onsdag i internet marketing, ganska kul men det är ju aldrig kul att plugga på en fredag.. hoppas att jag kan återkomma med bilder från helgen!

Kommentarer
Postat av: Johanna

mycket fin blogg=) jag ska läsa den så ofta jag kan =) Kram!

2009-03-07 @ 15:38:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0